Bemutatkozás

Facebookról érdekességek. Mindenféle, ami benne van, ami körülötte történik, amit a felhasználókat érdekli, minden aminek köze van hozzá.

South Park Facebook

2010.04.15. 12:02 - ta_blogok

Címkék: tartalom tv profil south park humor facebook felhasználó pofakönyv

Múlt héten átmentem egy barátomhoz számítógépet konfigurálni és két telepítés között megvacsoráztunk. Aki fiatal pasi, az el tudja képzelni ez miképpen is nézett ki: bor+pizza+ valami ócska sorozat a tévében. A mostani esetben nincs TV, de egyébként stimmel: a TV-t egy laptop kárpótolta és benne megnéztük a legutolsó South Park epizódot. Ami a Facebook-ról szólt.

Nem vagyok egy nagy South Park rajongó és az ezelőtt nagyjából három éve láthattam utoljára egyet, de ez a mostani rész egészen jól sikerült. Nem mond semmilyen nagy újdonságot vagy hatalmas kritikát a portálról, de aki fel van iratkozva annak kötelezőnek tenném.

Mutatja mennyire megjegyzik az ismerőseink a való világban ha valamit teszünk - vagy nem teszünk - az oldalon. Felteszi a kérdést, hogy mennyire számít maga az ember a profil mögött, vagy csak az ami maga a felhasználó-fiókja. Idézet a részből - szabad fordítás -: "Túl kell tenned magad egy-két pöcsön, hogy minőségi barátokat találj".

Nem akarom a poénokat lelőni, aki tudja nézze meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://facebook.blog.hu/api/trackback/id/tr291919334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása